måndag 10 januari 2011

2010

Jag tänkte egentligen inte göra en sammanfattning av året, då jag inser att det inte finns särskilt många som tycker om att läsa sådant. Men vad passar inte bättre natten till en måndag, när man verkligen borde sova?

OUI
Bra skit:
*Resan till Shanghai. Det var bland det bästa jag varit med om. Jag blir nästan tårögd när jag tänker tillbaka på den. Ska man börja plugga mandarin igen?


*Resan till Belgien. Jag var egentligen inte särskilt glad under den, men den hamnar här bara för att det var en resa, och resa is nice.


*Valrörelsen! Jag lärde mig debattera ordentligt, och fick en massa härliga bekantskaper. Det var obeskrivligt kul att vara med om. Valrörelsen jag alltid kommer att minnas, min första.

*Att jag blev ordförande för min SSU-kommun! Huzzah!

*Sommaren, den vackra sommaren. Den började kasst, med ett break-up, men sedan blev den allt bra fin. Det var faktiskt kul att jobba med hemtjänst. Pride är också värt att nämnas.


Mindre bra skit:

*Valet. Att se resultaten komma in var bland det värsta jag varit med om. Håhå, vad dåligt jag mådde.

*Att jag och Henri gjorde slut. Det kändes väl sådär som det ska kännas. Men det ledde i och för sig till...

.. mer bra skit:
*Jag insåg att man faktiskt inte måste vara monogam, och att den typen av förhållande inte passar mig. Jag tycker om att vara självständig, och att slippa begränsa mig själv. Missförstå mig inte, även jag tycker om romantik, men det får gärna komma i andra former än ett monogamt förhållande.

1 kommentar:

  1. Over all, a pretty good year, don´t you think? Härligt med resandet också, en annan kom ju inte ens ur kommunjäveln haha

    SvaraRadera