söndag 1 maj 2011

Första maj 2011


Foto: Lisa Pettersson

Den här dagen har varit underbar. Jag kan inte beskriva det på något annat sätt. Det började dock lite knasigt. Hemma var jag så nervös att jag gick och välte saker. När jag väl tagit mig till växhuset lyckades jag blöta ner papprena som innehöll mitt tal.

Men när det väl var dags för mig kände jag mig plötsligt ganska självsäker. Jag var inte nervös! Jag är alltid nervös när jag ska prata inför folk, men inte idag. Detta trots att jag fick kämpa en del för att minnas mitt tal.

......


Jag fick världens egoboost idag. Komplimangerna, både från kända och okända, att gå längst fram i tåget och sjunga internationalen tillsammans med Mikael Damberg... Fasiken, alltså. Fasiken.

Jag tänker på hur jag har växt som person, mycket tack vare SSU. Jag blir tårögd när jag tänker på alla fantastiska människor jag har turen att få ha runt mig, som ständigt stöttar och peppar mig.

Att jag efter firadet åt middag med världens bästa person, Kristin, förgyllde dagen ytterligare. Och snabbanalyserna av alla möjliga ting över en kopp kaffe, tillsammans med finaste Markus, förstärkte bara allt det fantabulösa.

Idag är jag lycklig.

2 kommentarer:

  1. Låter fantastiskt bra, det är du helt klart värd :)

    SvaraRadera
  2. Länge sedan vi pratade. Länge sedan jag fick en kommentar från dig. Men kanske för upptagen?

    SvaraRadera