lördag 1 december 2012

Lördag, aye aye aye

Jag är lite sur på mig själv, och det får gärna ni också vara. Hela veckan har jag haft spännande saker att blogga om, men jag har tänkt att det är smartare att tänka på att tentaplugga än att blogga. Nej, inte att tentaplugga -- att tänka på att tentaplugga. Jag lever i alla fall, och det gick fint på tentan.

Vettiga (-ish) inlägg kommer så fort jag kom på vad tusan det var jag skulle skriva om. Kommer jag inte på något bättre skriver jag om den fruktansvärt puckade gästföreläsaren vi hade i tisdags. Typ imorgon.

Puzzizar.

3 kommentarer:

 1. Jag har lite dåligt samvete att jag inte vill ha fler inlägg i min bloggutmaning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte vill ha, eller att du inte har? Hursom kom det ju en utmaning från dig idag ändå, tjoho!

   Radera
  2. Att jag inte vill ha. Jag blir så uppspelt varje gång eftersom alla filmer är så sjukt bra, så då vill jag att tusen människor skall se dem och att de skall förändra deras liv. Det händer ju aldrig! När jag blir berömd och alla i hela Sverige sitter och skall följa mina bloggutmaningar ca 2016, då kommer jag inte att ha några bra filmer kvar. Då kommer jag bli tvingad att tipsa om typ MONDO TOPLESS. Tänk så besvikna alla kommer bli. De har antagligen valt att inte kolla på Så Ska Det Låta bara för att kolla på mitt filmtips och så är alla de bästa filmerna redan tagna.

   Radera